BRANDING DAY BARCELONA

Se suspèn el Branding Day Barcelona

Degut a la crisi sanitària per la Covid-19 i la declaració de l'estat d'alarma dictada pel govern, ens hem vist obligats a suspendre la jornada Branding Day Barcelona prevista per al 28 de maig
Hem començat a treballar en la possibilitat d'una nova data en els propers mesos, i informarem de seguida que tinguem novetats en aquest sentit. Mentrestant, procedirem a la cancel·lació de les entrades que ja havien sigut adquirides. 

Si havies comprat una entrada, no serà necessari que facis cap gestió. Rebràs un reemborsament automàtic, amb el mateix mètode de pagament amb el qual vas fer la compra, i en un màxim de 15 dies hàbils, depenent de l'entitat bancària. 

De totes maneres, si tens qualsevol dubte o consulta en relació a les entrades, pots enviar un correu a soporte@axonstream.com.

Des de SER Catalunya, et donem les gràcies pel teu suport i comprensió.

Salutacions cordials,

 

 

Branding Day Barcelona és una de les jornades de més renom en l’àmbit del màrqueting, la comunicació i la publicitat. Es tracta d’un esdeveniment pensat per a empresaris, pimes, responsables de màrqueting i estudiants, que volen formar-se i actualitzar els seus coneixements de branding. I ho podran fer al costat de reconeguts professionals com el Director creatiu i Socifundador d’Alegre Roca, Toni SegarraKirsten Haack, Head of Business a Rosàs; el Director creatiu d'Odos Visual Merchandising i expert en visual merchandising, Lisardo Mendo; o la CEO de The Smart Bubble, Raquel Fructos; entre molts d’altres, que compartiran els seus coneixements i experiències perquè puguis estar al dia de les últimes tendències en creació i comunicació de marca.